Gezondheids- centrum Het Kompas Zevenbergen

  • Gezondheids-   centrum Het Kompas Zevenbergen

Project Gezondheidscentrum Het Kompas: voor huisartsenteam Tholos en huisartsen Slort en Tan (nu Twee Hoog) mochten wij de gehele elektrische installatie verzorgen voor het nieuw te bouwen gezondheidscentrum aan de Dr. Arienslaan in Zevenbergen. Allereerst hadden we een mooie samenwerking met de opdrachtgever, waarin we ook de ruimte hadden om advies te geven over de invulling van de elektra in de diverse behandelruimtes, wachtkamers en het centrale deel.

Naast de elektrische installaties, hebben wij hier ook de ledverlichting gerealiseerd in het pand én op het buitenterrein. Samen met onze partners hebben we een professionele data-installatie gerealiseerd en het pand voorzien van inbraak- en een brand/ontruimingssyteem alsook de elektravoedingen voor de diverse w-installaties en klimaat- en PV-systemen.

Ook voor de apotheek, welke in dit pand komt en 2 andere locaties samenvoegt, hebben wij de elektra mogen verzorgen. Denk hierbij aan de uitgifte-balies en kassa’s, de kantoren en de verlichting van deze aparte ruimte op de begane grond.

Wederom een project om trots op te zijn in ons lokale Zevenbergen!

Opdrachtgever: Gezondheidscentrum Het Kompas

Plaats: Zevenbergen

Activiteiten: Elektra

Projectduur: 1 jaar

Oplevering: Maart 2023

Deel: