Over Heijligers

Heijligers Installaties vindt zijn oorsprong in 1957, toen Cees en Lies Heijligers onder hun eigen naam begonnen met de verkoop van wit -en bruingoed, verlichting, en elektrotechnische installaties vanuit het winkelpand aan de Langenoordstraat in Zevenbergen.

Sinds 1988 is het bedrijf onder leiding van zoon Henk Heijligers verder gegroeid, om in 1992 verder te gaan als elektrotechnisch installatiebedrijf zonder winkel in een nieuw pand aan Industrieweg 27, te Zevenbergen. Van hieruit zijn wij uitgegroeid tot een compleet installatiebedrijf voor woningbouw, utiliteit en industrie voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie.

Vanaf 2004 hebben wij onze werkzaamheden tevens uitgebreid met Gawalo- (gas, water en loodgieter) en verwarmingsinstallaties, waardoor we een nog completere dienstverlener geworden zijn – Heijligers Electro VOF, werd Heijligers Installaties B.V.

Sinds februari 2013 is tevens de 3e generatie werkzaam in het bedrijf: dochter Marloes Heijligers zal zich gaan inzetten om ook in de toekomst Heijligers Installaties voort te zetten.

ONZE
HISTORIE

VACATURE
ELEKTRO MONTEUR