Certificering

Techniek Nederland

De leden van de Vakgroep Elektro Installatiebedrijf van Techniek Nederland hebben alles in huis om elektrotechnische installaties in bedrijf te krijgen en te houden: van advies en ontwerp tot reparatie en inspectie. E-installatie is een breed vakgebied, waarin vooral duurzaamheid een belangrijk thema vormt. Denk aan de slimme energiemeter, de centrale opwekking van energie en smart grids. Kennis bepaalt voor een belangrijk deel de kwaliteit van het werk. Daarom zorgt de vakgroep ervoor dat de leden voorop lopen in kennis.

VCA

Steeds vaker wordt het VCA* certificaat gevraagd bij aanbestedingen. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om werknemers veiliger te laten werken en het aantal ongelukken te verminderen.

Al onze monteurs zijn VCA-VOL opgeleid en hebben daarmee de benodigde diploma’s om tevens als operationeel leidinggevende op een VCA locatie te werken.

installQ

Kwaliteit voor Installaties Nederland – SEI

In het erkenningen-register zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Hierbij moet u denken aan meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid (uw veiligheid) te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

www.erkendinstallatiebedrijf.nl

Thuiscomfort Specialist

Thuiscomfort is een initiatief van Technische Unie en een onafhankelijk platform op gebied van wooncomfort, toekomstbestendig en aangepast wonen.

Steeds meer mensen hebben de wens om zo lang mogelijk comfortabel in hun eigen huis te wonen. Thuiscomfort laat zien wat er vandaag de dag mogelijk is en brengt u in contact met dé specialisten op dit gebied. Zodat u op een zorgeloze en veilige manier kunt genieten van wat u om u heen hebt opgebouwd.

Zegelgerechtigd voor Nutsbedrijven

Zegelrecht houdt in dat wij als erkend installateur het zegel van het energiebedrijf/nutsbedrijf in uw meterkast mogen verbreken en vernieuwen. Daar is speciale toestemming voor nodig en is dan ook bedrijfsgebonden.

Het zegelrecht biedt het recht tot het spanningsloos maken en het vervangen van een doorgebrande zekering.

Het geeft echter géén recht tot het verzwaren van de hoofdzekering of andere aanpassingen onder de kWhmeter, dit moet u zelf bij het energiebedrijf aanvragen.

Comfort-installateur

Hoe wilt u in de toekomst wonen? In uw eigen woning en vertrouwde sociale omgeving? Prettig en comfortabel met alle noodzakelijke voorzieningen binnen handbereik? Comfort en veiligheid in huis verhogen de kwaliteit van uw leven. Wij als zijn gecertificeerd Comfortinstallateur en kunnen dit voor u verzorgen.

ONZE
HISTORIE

VACATURE
ELEKTRO MONTEUR