Elektrotechniek

Op het gebied van elektrotechniek zijn wij thuis in alle denkbare installaties en projecten. Met de jarenlange ervaring en vakkennis van onze elektriciens dragen wij zorgen voor een professionele installatie in woningen, kantoren en industrie.

Woningbouw

Bij de bouw of verbouw van uw woning denken wij met u mee bij het aanpassen of vernieuwen van uw elektra. Denk hierbij aan het plaatsen of uitbreiden van een meterkast / groepenkast, vervangen en/of monteren van schakelmateriaal als stopcontacten (wandcontactdozen) en lichtschakelaars, maar bijvoorbeeld ook het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s. Onze elektriciens kunnen het allemaal.

Utiliteit

In de utiliteitsbouw renoveren wij installaties en maken wij nieuwbouwprojecten in allerlei branches; van horecagelegenheid tot basisschool tot bedrijfspanden/kantoren. Hierin nemen onze elektriciens naast de elektra ook databekabeling, beveiliging- en brandpreventie mee.

Industrie

Ook de industriesector is een bekend werkterrein voor ons; al vele jaren verrichten onze monteurs werkzaamheden bij diverse bedrijven op o.a. industrieterrein Moerdijk, Dintelmond en Vosdonk. Het maken van kabelberekeningen en leggen van kabel, installeren van krachtschakelkasten en plaatsen van lichtlijnen voor productiehallen; wij zijn u bij alles van dienst.

Als erkend installateur wordt elke elektrotechnische installatie door ons conform NEN1010 aangelegd.

VERLICHTING

WONINGINSTALLATIES

KANTOOR/UTILITEITS
INSTALLATIES

KRACHT/INDUSTRIËLE
INSTALLATIES

COMMUNICATIE EN DATABEKABELING

BEVEILIGING EN BRANDPREVENTIE