Installatiebedrijf

Heijligers Installaties B.V. is als erkend installatiebedrijf een complete en veelzijdige dienstverlener op het gebied van elektrotechniek. Met ons team bieden wij totaaloplossingen voor alle soorten elektrotechnische installaties. Daarnaast kunnen wij u voorzien van professioneel advies en ontwerp voor uw installaties en bieden wij onderhoud en inspecties aan voor uw elektrotechnische installaties van gebouwen, gereedschap en machines.

Onze meer dan 60 jaren lange ervaring in combinatie met het vakmanschap van onze elektriciens, zorgt ervoor dat wij uw wensen omzetten in heldere en betrouwbare afspraken, professionele installaties, en een uitzonderlijke kwaliteit als het gaat om de uitvoering van uw opdrachten: van meterkast tot kabelgoot, van laadpaal tot domotica-installaties tot ledverlichting.

Welke omgevingen zijn wij te vinden?

Vanuit ons kantoor in Zevenbergen zijn wij actief in de wijde omtrek, met onder andere de gehele gemeente Moerdijk, industrieterrein Moerdijk, industrieterrein Dintelmond en Borghwerf Roosendaal in de regio West-Brabant, maar uiteraard ook daarbuiten.

Graag komen wij bij u langs voor een advies en ontwerp op maat, maar tevens kunt u bij ons op kantoor terecht voor advies over producten en installaties en is het mogelijk klein materiaal direct te bestellen of mee te nemen.

Wat voor projecten doen we als installatiebedrijf vooral?

Heijligers Installaties is werkzaam in de utiliteit, industrie en in de particuliere sector. In al deze omgevingen bieden wij u het totaalpakket in elektrotechniek. Zowel in nieuwbouw, onderhoud en renovatie.

Utiliteit

nieuwbouw, uitbreiding of verbouw kantoorpand/loods
Gaat u een nieuw kantoor wegzetten? Een werkplaats of nieuwe loods? Of uw huidige kantoor verbouwen? Wij voorzien u graag van het juiste advies voor de elektrotechnische installatie, data-installatie en overige elektravoorzieningen.

Ook voor het vervangen van bestaande verlichting voor led-armaturen kunt u bij ons terecht. We maken waar nodig een verlichtingsplan en komen met een voorstel afgestemd op de functie en het gebruik van de ruimtes rekening houdend met de juiste lichtopbrengst en sterkte voor specifieke werkplekken.

Industrie

kabelgoot/voedingen, verlichtingslijnen en meterkasten
In de industrie-branche is het werk erg divers en zijn wij als Heijligers Installaties werkzaam in allerlei omgevingen en voor veel verschillende opdrachtgevers. Ons werk loopt uiteen van het vervangen van verlichtingslijnen in productiehallen tot het voorzien van een geheel nieuwe meterkast en/of hoofd-verdeelinrichting in traforuimtes tot het aanleggen van kabelgoot en voedingen voor een nieuw te plaatsen machinelijn.

Woningbouw

nieuwe woning of verbouwing
Bij het bouwen van een nieuwe woning of bijvoorbeeld het vernieuwen van de keuken of het plaatsen van een aanbouw is naast het bouwkundige deel ook het installatie-deel belangrijk om vooraf goed in kaart te hebben. Graag komen we bij u thuis kijken naar de mogelijkheden, en de wensen met u bespreken. De uitvoering stemmen wij uiteraard in goed overleg met u af.

Adhoc storingswerk

Wanneer u op het bedrijf of particulier een storing heeft aan de elektrische installatie zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.00-17.00 uur op 0168-329814.

Aantal voorbeelden waarbij wij als installatiebedrijf opdrachten hebben uitgevoerd in de omgeving
– Grand-café Mart 9 – Zevenbergen
– Restaurant de Borgh – Zevenbergen
– Blom Verkeersschool – Etten-Leur (nieuwbouw kantoor/leslokalen/loods)
– Fysiotherapie van Zuilichem – Oud-Gastel (nieuw praktijk)
– Windmill – Roosendaal (oud-ijzer/staal verwerking)
– Axel – Heijningen (productie vetten en oliën)
– Zwembadenwebshop – Zevenbergen (showroom)

VERLICHTING

WONINGINSTALLATIES

KANTOOR/UTILITEITS
INSTALLATIES

KRACHT/INDUSTRIËLE
INSTALLATIES

COMMUNICATIE EN DATABEKABELING

BEVEILIGING EN BRANDPREVENTIE